Wie zijn wij

In juni 2013 rondde Jack Terwilliger,de eigenaar van de Occasionspecialist, zijn opleiding aan de IVA te Driebergen af waarna hij zijn kennis is uit gaan breiden bij een groot concern.

''Zelf startte ik als veertienjarige knul met het verkopen van de auto's van mijn vader en de rest van de familie. Ook met het poetsen van auto's in de buurt wist ik al snel dat mijn hart bij auto's lag. En deze passie wil ik graag met mensen delen!

Waarom De Occasionspecialist

De Occasionspecialist is een full-service autobedrijf dat ALTIJD de klant als uitgangspunt neemt.

Kiezen voor een auto van DE OCCASIONSPECIALIST is kiezen voor betrouwbaarheid. Uiteraard verkeren al onze auto's in een perfecte staat. Al onze occasions worden voor inkoop door onze monteurs aan een grondige inspectie onderworpen. We stellen dus niet alleen aan de selectie van onze occasions de hoogste eisen maar ook aan onszelf. Onze monteurs bijvoorbeeld zijn absolute specialisten in hun vak en alle medewerkers streven naar maximale service.

Wat bieden wij

Waar u ook woont in Nederland, de Occasionspecialist levert uw auto voor de deur af. 24 uur per dag, 7 dagen per week!
Woont u nu in Limburg of in friesland, wij leveren uw auto af aan de deur! Zo hoeft u daarvoor uw drukke agenda nooit vrij te maken.
Dit scheelt u tijd én brandstof!

Vraag ons geheel vrijblijvend naar een financierings- en/of verzekeringsvoorstel op maat. Dit alles uiteraard tegen zeer gunstige tarieven!